Kantoor William Cornette, uw verzekeringsmakelaar in Mechelen

Waterdichte bescherming
De juiste verzekering vinden, is niet altijd gemakkelijk. U wilt goed beschermd zijn, maar ook niet te veel betalen. Gelukkig helpt professioneel advies u al een eind op weg. En dat krijgt u bij William Cornette. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar maakt hij u wegwijs door alle verzekeringspakketen van de markt. Zo vindt u snel en eenvoudig de verzekering die u op het lijf geschreven is. Voor u en uw gezin, maar ook voor uw zaak.

 

Uw vertrouwde bank in Hombeek
Sparen, beleggen of een krediet op nemen? Ook voor bankzaken bent u bij William aan het juiste adres. Als vertrouwenspersoon helpt hij u bij de belangrijke beslissingen in uw leven. U krijgt een hypothecaire lening tegen de beste voorwaarden. Of een uiterst rendabele belegging. Alles is mogelijk, op de Crelan-bankproducten van William rekent u.

 

Flexibele dienstverlening
U komt langs wanneer het u past. Het kantoor is open van maandag tot vrijdag vanaf 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur. En komt u liever na de kantooruren? Dan belt u even naar William voor een afspraak. Uw tevredenheid staat voorop.

 

De ideale verzekering? Of een Crelan-bank in Mechelen? Bel nu naar William en maak een afspraak. Of kom langs op zijn kantoor.

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review